Norman badstof heren pyjama Relax 69365

Badstof heren pyjama van het merk Normann in een samenstelling van 80% katoen en 20% polyester afgewerkt met elastische boorden voor een perfecte pasvorm en fijn draag comfort. in licht blauw met uni broek en donker blauw.

Deze combinatie is momenteel uitverkocht, kies aub een andere kleur / maat
As low as € 19,95 Regular Price € 34,95

De voordelen van Van Gemert Ondermode:

  • Gratis verzending boven € 50,- in heel Nederland
  • Voor 17:00 besteld, binnen 48 uur bij u thuis afgeleverd
  • Betalen zoals u wilt,vooraf of achteraf
  • Betaal veilig en vertrouwd bij ons

Norman Relax badstof pyjama heren 

Bent u opzoek naar een badstoffen pyjama voor heren? Dan kan de Norman badstof heren pyjama Relax 69365 de ideale pyjama voor u zijn. Deze badstof heren pyjama van het merk Normann is een comfortabele en fijne pyjame met een samenstelling van 80% katoen en 20% polyester. De pyjama is afgewerkt met elastische boorden voor een perfecte pasvorm en fijn draag comfort. De pyjama is beschikbaar in licht blauw met uni broek en donker blauw.

Waarom een badstof pyjama heren?

Wanneer de temperaturen dalen is er niets lekkerder dan een warme pyjama van badstof zoals de Norman heren pyjama. Het dragen van deze badstoffen pyjama heeft een aantal voordelen. Het materiaal badstof heeft de eigenschap dat het je lichaam uitstekend warm houdt tijdens koude nachten. Daarnaast is deze pyjama erg zacht, comfortabel en rekt hij mee met bewegingen door de elastische boorden, hierdoor gaat de badstoffen pyjama niet knellen gedurende de nacht. Een ander voordeel van badstof is het opnemen van vocht. Wanneer u tijdens het slapen transpireert neemt deze Norman pyjama dit op. Dit zorgt voor droge dekens en een betere nachtrust.  Badstof staat bekend als een materiaal dat vele wasbeurten kan doorstaan zonder zijn kwaliteit en zachtheid te verliezen. Hierdoor kunt u nog langer genieten van de Norman badstof heren pyjama Relax.

Wanneer draag je een badstof pyjama heren?

Een mannen badstof pyjama klinkt misschien niet erg bekend. Wanneer draag je zoiets? Natuurlijk, tijdens het slapen! Maar niet alleen tijdens het slapen kun je deze badstoffen pyjama dragen, er zijn nog tal van andere momenten waarvoor deze Norman pyjama uiterst geschikt is. Maar eerst de vraag wat is het effect van een badstoffen pyjama op je lichaam? Deze badstof pyjama is uiterst geschikt voor mannen die het 's nachts koud hebben. De stof houdt je namelijk warm gedurende de nacht. Het is gemaakt van natuurlijke materialen die vocht absorberen. Hierdoor koel je minder af, aangezien zweet door de stof wordt opgenomen. In de winter is het erg fijn om de Norman badstof heren pyjama Relax 69365 te dragen. Daarnaast zijn onze badstoffen pyjama's ook uiterst geschikt voor een avondje op de bank, luie weekendochtenden of tijdens ontspannende filmavonden. Deze heren pyjama zorgt voor het comfort dat je nodig hebt voor een gezellige avond. Of je nu graag voetbal kijkt, een boek leest, of gewoon wilt ontspannen. Zoekt u een heren pyjama die geschikt is voor meerdere situaties? Dan is een Norman badstof heren Relax pyjama geschikt voor u! 

Het verschil tussen katoen en badstof

Er is een ruime keuze wanneer het gaat om pyjama's voor heren. De stof waarvan de pyjama is gemaakt is hierbij een belangrijk eigenschap. Maar wat zijn nou de verschillen tussen katoen en badstof. Nou dat is best een simpele vraag, eigenlijk is er geen verschil tussen het materiaal katoen of badstof. Sterker een pyjama van badstof wordt vaak van hetzelfde materiaal gemaakt als een katoenen pyjama, kortom badstof is hetzelfde als katoen. Het grote verschil tussen een katoenen pyjama en een badstof pyjama heren is de manier waarop deze worden geproduceerd. Een badstoffen pyjama wordt op een speciale manier geweefd, hierdoor wordt de stof wat ruwer. Dit zorgt ervoor dat de stof makkelijker vocht opneemt.

Specificaties

Specificaties
Geslacht Heren
Merk Normann

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Schrijf de eerste review over dit product