Pyjama shirt heren

Een pyjama shirt heren is helemaal hip. Een overvloed aan keuze tussen de meest hippe kleurtjes, patronen én materialen maakt de keuze er alleen níet bepaald gemakkelijker op. Houd rekening met het seizoen. Draag tijdens de koude wintermaanden in ons kleine kikkerlandje heerlijk warme pyjamashirts met lange mouwen. En ga voor een korte mouwen shirt voor de zachte, zwoele zomernachten. Van Gemert Ondermode helpt u tijdens de zoektocht naar een ideaal pyjama shirt!

Filteren
Filters

3 producten

Toon filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
 • Merk
 • Meest verkocht
 • Meest bekeken
 • Nieuw
Positie
 1. Heren pyjama satijn 94010
  Waardering:
  92%
  As low as € 39,95
 2. Normann heren pyjama High Class 69637
  Waardering:
  75%
  As low as € 34,95
16
 • 16
 • 32
 • 64
per pagina

Materiaal pyjama shirt

Zoals aangegeven is het bij een pyjama shirt heren van belang om te weten wanneer u deze gaat dragen. Tijdens de koudere wintermaanden in ons landje is het namelijk fijn én comfortabel om voor een warmere stof te gaan. Maar, zodra het weer is omgeslagen en we ons spontaan met zonnebrand insmeren is het wel zo fijn om 's nachts ook in een luchtig pyjama shirt te slapen zónder uit uw bed te zweten. En daarom helpen wij u een spreekwoordelijk handje op weg bij het uitkiezen van het juiste materiaal. 

Flanel is een stof voor een warm pyjama shirt heren waarbij u níet bang hoeft te zijn voor allergieën. 100% katoenen kwaliteit zorgt ervoor dat er geen nare zweetlucht blijft hangen. Ondanks dat dit een warmere pyjama is kan dit tóch in de zomer gebruikt worden doordat er géén nare zweetlucht in het pyjama shirt heren blijft hangen - in tegenstelling tot polyester of synthetische stoffen. Tijdens de écht koude wintermaanden raden wij een badstoffen óf velours pyjama aan om iedere nacht heerlijk warm in te kruipen.

pyjama shirt heren

Voor trendy heren

Diverse trendy kleurstellingen in combinatie met de meest verrassende vormgevingen én patronen zorgen ervoor dat een pyjama shirt heren helemaal in trek is. En dus vind het ook steeds meer de weg terug naar de garderobes van modebewust mannen. Zie het als een verlengstuk van de kleding die u overdag aantrekt. U brengt tenslotte bijna de helft van uw leven door in de nacht. Wél zo fijn om dan ook hippe én trendy nachtmode te hebben, toch?

Naast dat een pyjama shirt heren helemaal hip én terug van weggeweest is, brengt het ook enkele functionele voordelen met zich mee. Zo is dit bij uitstek geschikt om écht even tot rust te komen. Na een veelbewogen dag springt u thuis onder de douche én trekt u meteen het pyjama shirt aan om vervolgens helemaal tot rust te komen. Echt even opladen om er de volgende dag(en) weer volledig tegenaan te gaan!

Vervolg de zoektocht

Bij de zoektocht naar een pyjama shirt heren komt u ongetwijfeld andere producten tegen. En laat dit nou nét even de uitgelezen mogelijkheid zijn om uw garderobe én ondermode items aan te vullen. Ga na wat voor materialen het fijnst zijn voor ieder moment én sla hierna uw slag bij Van Gemert Ondermode. Als specialist weten wij namelijk als geen ander wat het hebben van fijne én passende ondermode items u kunnen brengen.

Verschijn iedere dag fit én trendy aan het ontbijt. En ga 's avonds laat weer helemaal in stijl slapen. Met de ondermode items zoals een pyjama shirt heren is dit slechts een kwestie van tijd. Van top tot teen zorgen wij er - letterlijk - voor dat u aan niets ontbreekt. En dit is in dit geval dus van een pyjama tot en met pantoffels. Want ook uw voeten verdienen écht even rust na een lange (werk)dag! Bekijk ons complete assortiment van heren ondermode items hieronder.