• Binnen 48 uur geleverd Binnen 48 uur geleverd
 • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd
 • Veilig betalen Veilig betalen
 • Gratis verzending Gratis verzending boven de € 50,- in heel Nederland
 • Binnen 12 uur antwoord Binnen 12 uur antwoord
 • Spaar programma Spaar programma

Fietsondergoed dames

De beste sportprestaties lever je zonder enige twijfel met het juiste fietsondergoed voor dames. De juiste fietskleding is zowel bij wielrennen als mountainbiken van belang om de beste prestaties te leveren. Het gros van Nederland behoord tot de categorie mooiweer fietsers. Bij hen beginnen de fietskriebels op te komen bij het lentezonnetje waarna zij hun fiets uit de schuur halen. Als je nog niet zover bent, stap dan nú over op fietsondergoed dat naadloos aansluit. Bestel je favoriete fietsondergoed dames eenvoudig online bij Van Gemert Ondermode.

Artikelen 1 tot 16 van 200 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Uw product niet kunnen vinden?

Maak hieronder een keuze uit de verschillende categorie om verder te zoeken

Artikelen 1 tot 16 van 200 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Comfortabel fietsondergoed

Tijdens het sporten is comfortabele kleding essentieel om tot de beste prestaties te komen. Omdat onderkleding binnen de fietswereld niet te missen is dien je ook over het juiste fietsondergoed te beschikken. Hierdoor ervaar je meer comfort en minder irritaties. Met de fietsboxers met lange pijpen zorg je ervoor dat je de fietstocht niet met zadelpijn eindigt. 

Het noodlot van vele fietsers is dat ze pijn overhouden aan een winterse- of zomerse fietstocht. Hoe deze zadelpijn ontstaat? Dat kan onder anderen te maken hebben met het verkeerde fietsondergoed dames. Omdat tijdens het fietsen ook veel warmte virjkomt is het extra van belang om de juiste fietskleding te hebben. Zo vormt het opgehoopte zweet een ideale plek om bacteriën te voeden. 

Fietskleding voor dames

Binnen de fietswereld is het volkomen normaal dat je fietskleding onderverdeeld is in verschillende lagen. Deze lagen worden namelijk aangetrokken om het wielrennen of mountainbiken uiteindelijk zo comfortabel mogelijk te maken. Hoeveel laagjes dit zijn? Dat hangt onder anderen af van het seizoen, de afstand van de fietstocht en je eigen voorkeuren. 

Wij bieden je het juiste fietsondergoed dames aan. Ongeacht het seizoen én ongeacht welke fietssport je beoefend. Doordat wij een ruim assortiment van fietsondergoed hebben ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij je ook altijd scherpe prijzen aan waardoor je voordelig uit bent. Hierdoor bespaar je geld dat je vervolgens weer kan herinvesteren in de fietssport!

Fietsondergoed dames

Voor de (on)ervaren fietsers

Ben jij een doorgewinterde fietser? Of juist een jong hertje die net binnen een peloton vol ervaren rotten komt kijken? In beiden gevallen biedt Van Gemert Ondermode je fietsondergoed dames aan waarin jij je op je gemak voelt. Dit is namelijk niet te missen tijdens een lange fietstocht. 

Als échte sportieve fietser sta je waarschijnlijk al niet meer stil bij het feit dat fietsondergoed cruciaal is om het beste resultaat te behalen. Omdat het merendeel van Nederland tot de recreatieve fietsers behoord dienen zij zich hier ook bewust van te zijn! Zo dient het fietsondergoed in eerste instantie comfortabel te zijn. Hierna kan je eventueel nog verder kijken hoe het eruit ziet en in welke kleur je het fietsondergoed dames zou willen. 

Geen fietsondergoed gevonden?

Indien je geen passend bamboo ondergoed voor dames hebt gevonden is er geen nood aan de man. Wij fietsen je met alle plezier van de wereld eenvoudig door de rest van ons assortiment. Bekijk onder andere ons verdere aanbod ondermode voor het bovenlichaam. 

Ook voor overige ondermode voor het onderlichaam ben je bij Van Gemert Ondermode aan het juiste adres. Zo bieden wij de nodige diversiteit aan waardoor je bij ons altijd slaagt. Onderstaand vind je de overige categoriën ondermode voor dames.