Onderbroek met pijpjes

Ruil jouw oude ondergoed in voor een comfortabele onderbroek met pijpjes. Begin en eindig jouw zoektocht bij Van Gemert Ondermode. De hoge kwaliteit boxershorts vind je voor de complete familie. Ontdek de modellen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Herenboxershorts

De onderbroek met pijpjes is geliefd onder mannen. Waar een strakke boxershort alles op zijn plek houdt, is de losse variant populair vanwege de luchtigheid. Van Gemert Ondermode heeft een breed assortiment aan herenonderbroeken met pijpjes. Van uitbundige patronen tot aan klassieke kleuren.

Wees gerust dames. Ook voor jullie is er een uitgebreide collectie. Net als voor meisjes en jongens.

Wat past bij jou?

Ga als man voor speelse designs met de J&C collectie. Zoals de onderbroek met pijpjes die een blauw of geel kleurenpalet met streepjes hebben. Of probeer eens het motief van kleurrijke stippen. Als het voor jou wat minder uitbundig mag, neem je een kijkje bij het kwaliteitsmerk Apollo. De basic kleuren zwart, wit en grijs passen in iedere kledingkast.

Dames, voorkom schurende benen

In de zomermaanden bereiden dames zich onvermijdelijk voor op een veel voorkomend probleem: schurende benen. Meestal met rode, geïrriteerde plekken tot gevolg. Transpireren is de boosdoener, vandaar dat het kwaaltje voornamelijk opspeelt als de temperaturen stijgen. Een klamme huid is namelijk extra gevoelig.

Draag een onderbroek met pijpjes

Talkpoeder, crèmes en bodylotions moeten dit probleem vaak oplossen. Toch werken deze middeltjes vaak niet. Bovendien laten ze vieze vlekken achter op jouw kleding. De garantie voor succes: een onderbroek met pijpjes. De slips beschermen je bovenbenen tegen het schuren. Laat die zomerjurk maar wapperen!

Warm en corrigerend

Denk niet dat onderbroeken met pijpjes alleen voor je paraat staan als de temperaturen stijgen. Als het kwik daalt, haal jij je hart op met de slips. Ze houden je bovenbenen namelijk heerlijk warm. Maar dat is niet alles. De ondermode werkt corrigerend en geeft jouw buik en benen een prachtige vorm. En doordat de meeste onderbroeken met pijpjes naadloos zijn, zie je er niks van onder je outfit. Hoe strak je jurk ook is.

Bekijk eens de hoge kwaliteit correctieslip van J&C of de extra hoge boxer met pijpjes van Avet. Beiden sluiten nauw om jouw lichaam, zonder te knellen. Het is een must in iedere dameskledingkast.

Classy onderbroek met pijpjes

Wie zegt dat boxershorts niet sexy zijn, moet snel kennismaken met het merk Avet. Zo hebben zij een elegante onderbroek met kanten pijpjes waarin jij je op-en-top vrouw voelt. De stof heeft een romantische look. Maak het setje af met classy jarretels en een bh en breng het hoofd van je geliefde op hol.

Ondergoed voor het hele gezin

Vind voor de hele familie comfortabele onderbroeken met pijpjes bij Van Gemert Ondermode. Start niet elk half jaar een nieuwe zoektocht. Alle modellen gaan jarenlang mee vanwege de hoge kwaliteit. Bovendien betaal je bij ons daarvoor nooit de hoofdprijs. Neem een kijkje op onze website en vind jouw gloednieuwe ondermode.