Nachtkleding

Nachtkleding is zo veel meer dan een outfit. Het voorkomt slaapproblemen, helpt tegen transpireren en houdt je warm wanneer het buiten vriest. Met nachtkleding kun je dus veel meer dan enkel elegant op de bank zitten. Laat je overtuigen door de comfortabele, stijlvolle en kwaliteit nachtkleding van Van Gemert Ondermode.

Word uitgerust wakker

Een heerlijke nachtrust gaat hand in hand met comfortabele nachtkleding. Slaapproblemen zijn soms zelfs op te lossen door te kiezen voor de juiste nachtmode. Wie veel transpireert kiest voor een verkoelende katoenen pyjama. De beste vrienden van een koukleum zijn badstof en velours. Maak de juiste keuze en je ligt er zowel in de zomer als winter als een prins of prinses bij.

Van klassiek tot trends

Nachtmode is allang niet meer beperkt tot pyjama’s en nachthemden. Zo nemen shortama’s, pyjama’s met korte broek, in populariteit toe. Nachthemden zijn getransformeerd tot stijlvolle big shirts met opdrukken. Bijvoorbeeld een tekst als rise and shine, een allover sterrenprint of een afbeelding van een panda. Kinderen slapen ook niet langer meer in pyjama’s met strepen. Kies te gekke kleuren en grappige motieven.

Slaap beter met de ideale pasvorm

De perfecte nachtkleding draait niet alleen om de stof. De juiste pasvorm is van groot belang als je de volgende dag fris en fruitig wakker wilt worden. Te strakke pyjama’s voelen snel beklemmend. Losse nachtkleding draait juist om je lichaam omdat je in je slaap vaak omdraait en soms zelfs woelt. Onze maten variëren van S tot XXL. Zo kan iedereen slapen in nachtmode die netjes om het lichaam sluit.

Nachtkleding voor snikhete zomers tot aan ijskoude winters

Als de temperatuur onder het kwik daalt is het heerlijk om je in warme nachtkleding te wikkelen. Een pyjama van zachte badstof doet al snel de truc. Dit ligt ook heerlijk op de bank overigens: het is toch bankhangweer. Wanneer de zon weer achter de wolken vandaan komt, slaap je het liefst in een luchtige pyjama. Wij hebben nachtkleding voor ieder seizoen, zodat jij het hele jaar door iedere nacht tot rust komt.

Een huispak voor ieder moment

Waar nachtkleding vroeger specifiek bedoeld was voor het slapen, is het nu een geaccepteerd kledingstuk voor overdag. Denk maar aan comfortabele huispakken waarmee je zowel het bed in kruipt als de hond uitlaat. Ook is het een ideale outfit voor een dagje thuis werken of een lazy sunday op de bank.

Dames nachtkleding

Vervang het slaapshirt van je vriend of dat oude klusshirt voor comfortabele nachtkleding. Alleen de boord maakt al een groot verschil en zorgt voor een heerlijke nachtrust. De keuzes zijn eindeloos. Kies satijnen nachtkleding en straal luxe uit. Want ook ‘s nachts mag jij er stijlvol bij liggen. Of ga voor een luchtig nachthemd van katoen. Natuurlijk hebben we ook talloze comfortabele pyjama’s in ons assortiment.

Heren nachtkleding

De meeste heren slapen in een standaard wit T-shirt of onderbroek, terwijl de juiste nachtkleding zorgt voor een betere nachtrust. En als ‘s nachts de bel gaat, zie jij er altijd pico bello uit om de deur te openen. Onze heren nachtkleding varieert van shortama’s tot aan pyjama’s van zacht badstof, luchtig katoen en polyester.