Corrigerend ondergoed

Bij Van Gemert Ondermode vinden wij dat alle dames zelfverzekerd moeten zijn over hun uiterlijk. Hier dragen wij dan ook graag ons steentje aan bij! Zo bieden wij diverse soorten corrigerend ondergoed voor dames aan. Ideaal wanneer u in het weekend uw nieuwe jurk aan wilt maar twijfelt of u er goed uitziet in de jurk. Hiervoor hebben wij dé oplossing met ons corrigerend shapewear voor dames. Zo is dit tegenwoordig super hip en wordt dit item steeds meer gebruikt om er zo goed mogelijk uit te zien. Bij Van Gemert Ondermode vindt u hét ondergoed wat uw lichaam corrigeert en waardoor uw zelfvertrouwen een boost krijgt.

15 producten

Toon filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
 • Merk
 • Meest verkocht
 • Meest bekeken
 • Nieuw
Meest verkocht
 1. Avet corrigerend short 38145 zwart
  Waardering:
  99%
  As low as € 16,95
 2. Avet corrigerend short 38145 ivoor
  Waardering:
  94%
  As low as € 16,95
 3. Dames hemd corrigerend met geborduurde print
  Waardering:
  95%
  As low as € 12,95
 4. Sloggi Control Maxi
  Waardering:
  80%
  As low as € 17,95
 5. Avet hoge correctie slip 66275
  Waardering:
  93%
  As low as € 27,50
 6. Corrigerend hemd brede bandjes
  Waardering:
  88%
  As low as € 11,95
 7. Corrigerend hemd smalle bandjes
  Waardering:
  75%
  As low as € 11,95
 8. Avet corrigerende taille slip 36876
  Waardering:
  70%
  As low as € 18,50
 9. Avet correctie slip 36006
  Waardering:
  91%
  As low as € 18,50
 10. 2 stuks J&C correctie string 3235
  Waardering:
  97%
  As low as € 14,95
 11. J&C correctie body
  Waardering:
  87%
  As low as € 11,95
16
 • 16
 • 32
 • 64
per pagina

Corrigerend ondergoed kopen

Veel dames vinden het fijn om corrigerend ondergoed te hebben. Met een hemd of slip kunt u namelijk nét dat beetje corrigeren waardoor u zelfverzekerder door de dag heen gaat. Of het nu voor uw buik, heupen, billen of benen is. Ons ondergoed corrigeert uw lichaam en zorgt ervoor dat het iets gladder wordt. En jij dus vol zelfvertrouwen de dag tegemoet gaat.

Een tikkeltje zelfverzekerder. Dat is iets wat bij veel personen (al dan niet iedereen) welkom is. En dat is dan ook waarom wij corrigerend ondergoed voor dames aanbieden. De shapewear collectie bij Van Gemert Ondermode is dan ook ruim. Met verschillende kleuren weten wij dan ook zeker dat u slaagt voor ondergoed dat corrigeert. Vanuit onze ervaring zorgen wij er als vanzelfsprekend voor dat dit ondergoed ook lekker zit. Zodat u ook comfortabel door de dag heen beweegt.

Merken corrigerend ondergoed

Het aanbod bij Van Gemert Ondermode is samengesteld uit de beste topmerken op het gebied van correctie ondergoed. Hierbij is het belangrijk dat u niet belemmerd wordt in comfort door het dragen van corrigerend ondergoed. Zo is het naadloos ondergoed voor dames hier uitermate geschikt voor, omdat dit onzichtbaar is onder uw kleding. De merken die aan onze eisen voldoen en die we aanbieden zijn:

 • Avet ondergoed
 • J&C ondergoed
 • Sloggi ondergoed
 • Trinny and Sasannah ondergoed

Waarom corrigerend ondergoed?

Zoals al eerder aangegeven; corrigerend ondergoed is totaal niet meer ouderwets. Integendeel, het dragen van ondergoed dat corrigeert is tegenwoordig enorm hip! Dit komt onder andere doordat niet alleen uw mindere punten afgezwakt worden door het correctie ondergoed, maar ook de pluspunten éxtra benadrukt worden wanneer u corrigerend ondergoed draagt! Daardoor is het effect enorm positief waardoor u vol zelfvertrouwen de kleding kan dragen waar u zich prettig in voelt.

Andere soorten ondergoed

Nog niet gevonden waar u naar op zoek bent? Geen probleem bij Van Gemert Ondermode! Zo helpen wij u graag verder om toch hét juiste ondergoed te vinden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de volgende categorieën:

Met een zo breed mogelijk assortiment proberen wij al onze klanten te bedienen. Zodat zij geen ondermode items te kort komen. Alhoewel ondermode items niet altijd zichtbaar zijn, is dit namelijk wel voor veel dames van belang. Niet voor niets dat iedereen dan ook andere wensen heeft. En een breed assortiment ondermode items dan uitkomst biedt voor zoveel mogelijk dames.

Bezorging door Van Gemert Ondermode

Heeft u het perfecte corrigerend ondergoed gevonden? Dan kunt u snel met volle vertrouwen genieten van al uw outfits! Wij leveren namelijk binnen 48 uur. Ook is er bij het bestellen van ondermode items altijd sprake van gratis verzending!