• Binnen 48 uur geleverd Binnen 48 uur geleverd
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd
  • Veilig betalen Veilig betalen
  • Gratis verzending Gratis verzending boven de € 50,- in heel Nederland
  • Binnen 12 uur antwoord Binnen 12 uur antwoord
  • Spaar programma Spaar programma

Ouderwetse herenpyjama

Een ouderwetse herenpyjama is helemaal terug van weggeweest! Waar diverse kleuren met een hippe streep óf ruit steeds meer aan populariteit winnen, is het de klassieke herenpyjama die de weg terugvind naar de garderobes van mannen met échte stijl. En daarom achten wij deze pyjama voor heren als hét item van vroeger, nú én later. Klaar voor jarenlange nachtrust!

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Uw product niet kunnen vinden?

Maak hieronder een keuze uit de verschillende categorie om verder te zoeken

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Stof ouderwetse pyjama

Bij het uitzoeken van een ouderwetse herenpyjama is de stof van enorm belang. Ga voor een warme heren pyjama met een stof waar u níet allergisch voor bent. Zodra u zich hierin herkent komt een flanellen pyjama als winnaar uit de strijd kast! Een sterk materiaal van goede kwaliteit. En nét niet zo warm als een pyjama van badstof óf velours.

Verder valt ook een 100% katoenen pyjama uitstekend in de smaak bij mannen met een ouderwets goede smaak. Een ouderwetse herenpyjama van katoen is dan ook heerlijk warm én heeft een fijn draagcomfort. Dit is te danken aan de hoge kwaliteit stof die óók nog eens goed én duurzaam is. Hierdoor kunt u dus éxtra lang genieten van een uitstekende nachtrust.

Ouderwetse herenpyjama

Ouderwets én trendy

Iedereen die een ouderwetse herenpyjama nog als oubollig én alleen voor bejaarden ziet, heeft het mis. Integentendeel zelfs. De ouderwetse herenpyjama vind namelijk steeds meer de weg terug naar de garderobes van modebewuste heren. En dit is niet voor niets het geval. Zo zitten trendy kleurtjes met de meest uiteenlopende prints de afgelopen jaren namelijk enorm in de lift. Maar wil de échte modebewuste man zich natuurlijk ook in een tijdloze klasse wanen.

Naast de klasse én het comfort van een ouderwetse herenpyjama is dit óók nog eens heerlijk om na het werk aan te trekken. Of om te genieten van een (welverdiende) vrije avond. Geheel op eigen wijze even terugtrekken van de alledaagse drukte én even tijdloos genieten om eens terug te blikken in de tijd. En hoe doet u dit nou beter dan in een ouderwetse herenpyjama? Dat zouden wij ook niet weten.

Vervolg de zoektocht

Bij de zoektocht naar een ouderwetse herenpyjama is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Ondanks dat de uitstraling van een ouderwetse herenpyjama minder uiteenlopend is dan de trendy én comfy pyjama's met tal van uiteenlopende kleurtjes, printjes én stofjes is dit tóch lastig. Zo is het de kunst om tussen alle klassieke herenpyjama's nét die ene te vinden waar u ontelbaar veel uurtjes in ligt te dromen.

Als modebewuste man met een tijdloze smaak gaat u voor niets minder dan het beste. En waar dit bij een ouderwetse herenpyjama het geval is. Geldt dit natuurlijk ook voor de rest van uw ondermode. Geheel passend om fit én trendy aan het ontbijt te verschijnen én om in iedere situatie uw klasse te tonen. Van Gemert Ondermode inspireert u hierin graag met ons brede aanbod van ondermode. Completeer uw kledingkast. En ontdek ons brede assortiment van klassieke pyjama's tot en met pantoffels.