• Binnen 48 uur geleverd Binnen 48 uur geleverd
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd
  • Veilig betalen Veilig betalen
  • Gratis verzending Gratis verzending boven de € 50,- in heel Nederland
  • Binnen 12 uur antwoord Binnen 12 uur antwoord
  • Spaar programma Spaar programma

Apollo ondergoed bij Van Gemert Ondermode

Met Apollo ondergoed gaat u ten alle tijden voor kwaliteit én een uiterst hoog draamcomfort tegen een betaalbare prijs. Ook gaat dit gepaard met diverse kleuren, patronen óf juist een klassiek en tijdloos design. Apollo heeft verschillende ondermode items die zowel tijdens de winter als zomer gebruikt worden. Dit is dus een garantie voor 365 dagen per jaar genieten mét comfort. Geheel naar eigen smaak om écht zorgeloos te ontspannen.

Artikelen 1 tot 16 van 29 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

Uw product niet kunnen vinden?

Maak hieronder een keuze uit de verschillende categorie om verder te zoeken

Artikelen 1 tot 16 van 29 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

Materiaal ondergoed

Waar Apollo ondergoed bekend staat om de kwaliteit is dit ook terug te zien in de materiaalkeuze. Zo wordt met name gebruik gemaakt van katoen. Dit zorgt voor een warm gevoel tijdens de koudere maanden én tegelijkertijd voor ademing tijdens de zomer. Deze stof is namelijk bij uitstek geschikt om nare zweetluchtjes in de zomer te voorkomen. Dit is bij iedere ondermode item dan ook wel zo fijn, vinden wij. Niemand wil namelijk ergens ongemakkelijk rondlopen nadat hij óf zij een zweetlucht in de kleding heeft ontdekt.

Naast katoen is ook flanel een geschikte stof, dat van 100% katoen is gemaakt. In tegenstelling to synthetische materialen zorgt katoen namelijk voor een ademing én voorkomt het dus een onprettige zweetlucht. Zweten tijdens het slapen is dus geen probleem meer. Zo staat u de volgende dag gewoon weer op met een fris ondermode item zónder nare luchtjes. En dat zien wij dus ook als eerste stap om de dag weer met goede moed te beginnen. Natuurlijk in stijl mét Apollo ondergoed!

Apollo ondergoed

Trendy ondergoed

Naast de kwaliteit gaat Apollo ondergoed ook steeds meer mee in de trends van tegenwoordig. De meest frivole kleurtjes met catchy accenten en prints zijn namelijk meer in trek dan ooit tevoren. Ondanks dat Apollo zich met name op de kwaliteit van ondergoed focust staat ook de stijl steeds hoger in het vaandel. En dat is dan ook één van de redenen dat Apollo ondergoed steeds beter de weg terug weet te vinden naar de garderobes van modebewuste mannen.

Met Apollo ondergoed ga je namelijk iedere dag in stijl naar bed. Om vervolgens weer in stijl aan het ontbijt te verschijnen. Helemaal klaar om de dag te starten én af te sluiten. En in de tussentijd natuurlijk volledig comfortabel te concentreren op wat nodig is. Hierdoor is ondermode géén onnodige spelbreker óf sta in de weg voor een ontspannen én comfortabele dag.  

Vervolg de zoektocht

Natuurlijk hoeft Apollo ondergoed niet datgene te zijn waar u naar op zoek bent. En daarom denkt Van Gemert Ondermode graag verder met u mee. Heeft u het snel te warm? Overweeg dan bijvoorbeeld een shortama met korte broek én korte mouwen. Ideaal om in de zomer te gebruiken. En heerlijk om ook overdag af en toe in rond te sloffen. 

Inspiratie is activatie. Vanuit dit principe zijn wij ervan overtuigd dat een goed ondermode item pas écht gevonden wordt wanneer u hier voldoende inspiratie heeft gehad. Om u hier een spreekwoordelijk handje bij te helpen hebben wij hieronder enkele ondermode items verzameld. Genoeg voor een (over)dosis inspiratie.