• Binnen 48 uur geleverd Binnen 48 uur geleverd
 • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd
 • Veilig betalen Veilig betalen
 • Gratis verzending Gratis verzending boven de € 50,- in heel Nederland
 • Binnen 12 uur antwoord Binnen 12 uur antwoord
 • Spaar programma Spaar programma

Dames slips

Bent u op zoek naar dames slips? Dan bent u bij Van Gemert Ondermode aan het juiste adres! Zo hebben wij een ruim assortiment aan verschillende soorten dames slips. Van katoenen dames slips tot een corrigerende slip. Of u nu op zoek bent naar dames slips voor comfort of goedkope dames slips, wij bieden het aan! Ook zijn er speciale slips voor bikini, sport, taille, heup of elasticiteit. Kortom, wij bieden u hét perfecte slipje!

Artikelen 1 tot 16 van 48 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Van laag naar hoog sorteren

Uw product niet kunnen vinden?

Maak hieronder een keuze uit de verschillende categorie om verder te zoeken

Artikelen 1 tot 16 van 48 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Van laag naar hoog sorteren

Advies keuze

Het aanbod bij Van Gemert Ondermode is breed genoeg om iedereen van de juiste dames slips te voorzien. Deze ruime keuze kan het kiezen helaas ook moeilijker maken. Hierbij helpen wij dan ook graag! Zo is ons advies om eerst te kijken op welke momenten u de dames slips wilt dragen. Aan de hand van de situatie kunt u hierna dé perfecte dames slips kiezen om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt genieten in elke situatie!  

Merken dames slips

Ook biedt Van Gemert Ondermode u een ruim assortiment aan verschillende merken van dames slips. Zo zijn de volgende merken van dames slips te bestellen bij ons:

Daarnaast beschikken wij ook nog over diverse andere merken dames slips. Wellicht dat een daarvan hét perfecte slipje voor u kan zijn! Kijk dus gerust op de overzichtspagina welke merken nog meer in ons assortiment zitten.

Assortiment ondergoed bij Van Gemert Ondermode

Heeft u toch niet gevonden wat u zocht? Dat is jammer, maar geen probleem bij Van Gemert Ondermode! Zo bieden wij ook nog het volgende dames ondergoed aan:

Dames slips combineren

Heeft u gevonden wat u zocht? Probeer dan uw dames slips te combineren met ander ondergoed bij Van Gemert Ondermode. Zo zou u een slipje kunnen afstemmen op:

Dames slips bestellen

Heeft u gevonden wat u zocht? Dan kunt u snel van uw dames slips genieten! Zo wordt er binnen 48 uur geleverd. De verzending is gratis bij de aankoop van uw slipje indien u voor meer dan € 40,- besteld!