• Binnen 48 uur geleverd Binnen 48 uur geleverd
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd
  • Veilig betalen Veilig betalen
  • Gratis verzending Gratis verzending boven de € 50,- in heel Nederland
  • Binnen 12 uur antwoord Binnen 12 uur antwoord
  • Spaar programma Spaar programma

J&C ondergoed

Met J&C ondergoed bent u ten alle tijden voorzien van een mooie kwaliteit boxer óf een ander ondermode item naar keuze. De boxershorts van J&C hebben een iets langer pijpje dan normaal. En daarom verhoogd dit het draagcomfort. De pijpjes blijven zo namelijk heerlijk om uw benen zitten, zónder irritant omhoog te kruipen. Ook krijgt u de ondermode items in een leuke verpakking. Natuurlijk met een minstens nét zo leuke print op het ondermode item. Maak de keuze tussen talloze trendy én excentrieke prints. En wees die trendy genoeg om uw garderobe aan te vullen.

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Uw product niet kunnen vinden?

Maak hieronder een keuze uit de verschillende categorie om verder te zoeken

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

J&C boxers

Over het algemeen biedt J&C ondergoed boxers aan in verschillende uitvoeringen. Zo hebben de sets over het algemeen een eigen expressie. Natuurlijk met een modern vleugje om de uitvoering helemaal van deze tijd te maken. Diverse stijlen die ver uit elkaar liggen worden gewaagd gecombineerd. Uiteindelijk is hier toch altijd één geheel in te herkennen. Hiermee kunt u altijd barstensvol zelfvertrouwen én comfort door het leven gaan. 

Dankzij de moderne toepassingen van stoffen én materialen zijn de ondermode items designvol én dus geschikt voor iedere modebewuste man óf fashionista. Hoe wij J&C ondergoed dan ook het beste zouden typeren? Dan omschrijven wij het als een eigentijds merk met een oog voor kwaliteit én eigen stijl. En dus ook geheel herkenbaar tussen het aanbod van ondermode items. Gecombineerd vakmasnchap, integriteit en een uitmuntende keuze van materialen die de basis vormen voor een perfecte pasvorm. 

J&C ondergoed

Profiteer van comfort

Bij Van Gemert Ondermode profiteert u van heerlijke stoffen. Zo is katoen heerlijk om in de zomer én winter te relaxen. Dit is een ademende stof waardoor het bij uitstek geschikt is voor in de zomer. Nare zweetluchtjes blijven niet hangen. En dus worden ongemakkelijke momenten zoveel mogelijk bespaard tijdens de soms té warme zomermaanden in ons kleine kikkerlandje. Ook tijdens de winter profiteert u van katoen. Dit is namelijk een warme stof waardoor koud verleden tijd is. En dus ook geen ongename koude dagen tegemoet gaat. 

Ook flanel is een 100% katoenen stof. Dit kan ook worden ingezet voor J&C ondergoed om zoveel mogelijk wensen te beantwoorden. Kijkend naar de stof valt op dat deze iets dunner is. En dus ook iets meer geschikt voor de zomer. Afhankelijk van de wensen moet u uiteindelijk een keuze maken. Zo bieden wij de (aller)best stoffen aan voor een scherpe prijs. Hierna is het aan u wat de wensen precies zijn én welke stof u persoonlijk het fijnste vindt. 

Vervolg de zoektocht

Natuurlijk hoeft J&C ondergoed u niet op het spreekwoordelijke lijf geschreven te zijn. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment met verschillende prijsklasses aan. Iedereen kan hierdoor een geschikt ondermode item vinden naar wens én budget. Ook de verschillende materialen zwerven door deze verschillende prijsklasses heen. Een katoenen óf satijnen ondermode item hoeft daardoor absoluut níet onbetaalbaar te zijn! Hieronder hebben wij ons aanbod nog even kort opgesomd om u beter door de webshop heen te laten lopen. Laat u inspireren!