Onderrok - Jurk

Draag een comfortabele onderjurk van Van Gemert Ondermode! Dit type ondermode zorgt voor een prachtig figuur en treedt op als beschermheer van de gevoelige huid. Bekijk ons assortiment met onderjurken. 

8 producten

Toon filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
 • Merk
 • Meest verkocht
 • Meest bekeken
 • Nieuw
Meest verkocht
 1. Onderjurk GB 712
  Waardering:
  95%
  As low as € 11,95
 2. Onderjurk lang GB 713
  Waardering:
  0%
  As low as € 14,95
 3. Avet onderjurk 79090
  Waardering:
  88%
  As low as € 34,50
 4. J&C onderrok lengte 50 cm
  Waardering:
  96%
  As low as € 9,95
 5. Avet onderjurk 79190
  Waardering:
  95%
  As low as € 32,50
 6. Onder rok GB 714
  Waardering:
  80%
  As low as € 9,95
16
 • 16
 • 32
 • 64
per pagina

Naadloos

Het dragen van een onderjurk lijkt ouderwets, maar niets is minder waar. De elegante ondermode is bij uitstek geschikt voor de moderne vrouw. De onderjurken van vandaag zijn classy en stijlvol. En waar lingerie vol met naden zit en zichtbaar is onder strakke outfits, verbloemt een onderjurk alles.

Kleurenassortiment

Van Gemert Ondermode heeft drie verschillende kleuren in het assortiment: zwart, wit en huidskleur. Kies de kleur die bij jouw outfit past.

Warme zomers

In de hete zomermaanden trekken dames massaal hun jurken uit de kast en maken panty’s plaats voor blote benen. Hoe luchtig je je soms ook kleedt, transpireren is onoverkoombaar. Het gevolg: de jurk blijft al snel aan je benen plakken. Draag een onderjurk en het probleem zal verdwijnen.

Trek je liever geen onderjurk aan, maar liever een rok? Dan hebben we ook dé passende oplossing in de vorm van een onderrok.

Onderjurk tegen irriterende kleding

Jouw wollen, oversized trui is puur genot als Nederland geteisterd wordt door een akelige vrieskou. Het enige nadeel is dat je warme outfit ontzettend kriebelt. Ook hier is een onderjurk jouw beste vriend. Die beschermt je tegen irriterende stoffen, zoals kleding met pailletjes of steentjes. Draag een onderjurk en je huid is je eeuwig dankbaar.

Schijnen jouw jurkjes onbedoeld door? Draag een huidskleurige onderjurk en ga zorgeloos de deur uit.

Aangename stof

Van Gemert Ondermode heeft onderjurken van diverse stoffen. Ga voor de Avet onderjurk van microvezel, die aanvoelt als een tweede huid. Het materiaal neemt vocht op. Ideaal voor als de temperaturen stijgen. Het rijtje met voordelen gaat nog verder. Microvezel is anti-statisch, droogt snel, schuurt niet en gaat lang mee. Ervaar het zelf.

Ontdek nog meer van Avet, zoals hun hoge kwaliteit ondergoed en T-shirts.

Verstelbare onderjurken

De onderjurken bij Van Gemert Ondermode hebben verstelbare bandjes en zijn smal. Zo vormt de jurk zich altijd perfect en onzichtbaar om jouw lichaam.

Haal jouw nieuwe onderjurk in huis

Als je nog geen onderjurk in de kast hebt liggen, is dit het moment om daar verandering in te brengen. Transpireer minder, voorkom huidirritaties en accentueer jouw vormen met de elegante onderjurken van Van Gemert Ondermode. Neem een kijkje in de webshop of bezoek een van onze standplaatsen.