• Binnen 48 uur geleverd Binnen 48 uur geleverd
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd
  • Veilig betalen Veilig betalen
  • Gratis verzending Gratis verzending boven de € 50,- in heel Nederland
  • Binnen 12 uur antwoord Binnen 12 uur antwoord
  • Spaar programma Spaar programma

Ervaar de luxe onderjurken bij Van Gemert Ondermode

Draag een onderjurk en voel je sexy. De chique ondermode zorgt voor een prachtig figuur en treedt op als beschermheer van de gevoelige huid. Ontdek alle onderjurken van Gemert Ondermode.

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Uw product niet kunnen vinden?

Maak hieronder een keuze uit de verschillende categorie om verder te zoeken

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Naadloos

Het dragen van een onderjurk lijkt ouderwets, maar niets is minder waar. De elegante ondermode is bij uitstek geschikt voor de moderne vrouw. De onderjurken van vandaag zijn classy en stijlvol. En waar lingerie vol met naden zit en zichtbaar is onder strakke outfits, verbloemt een onderjurk alles.

Corrigeren

Met verbloemen bedoelen we niet alleen de naden. Een onderjurk werkt corrigerend, haalt oneffenheden weg en accentueert jouw prachtige vormen. Dat is wat een vrouw wil. Omarm strakke jurkjes, ga voor een mooi silhouet en loop vol zelfvertrouwen de deur uit.

Van Gemert Ondermode heeft drie verschillende kleuren in het assortiment: zwart, wit en huidskleur. Kies de kleur die bij jouw outfit past.

Snoeihete zomers

In de hete zomermaanden trekken dames massaal hun jurken uit de kast en maken panty’s plaats voor blote benen. Hoe luchtig je je soms ook kleedt, transpireren is onoverkoombaar. Het gevolg: de jurk blijft al snel aan je benen plakken. Draag een onderjurk en het probleem verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Geen jurkenfan, maar wel een rokjeslover? Ervaar dezelfde voordelen als die van een onderjurk en draag een onderrok.

Onderjurk versus irriterende kleding

Jouw wollen, oversized trui is puur genot als Nederland geteisterd wordt door een akelige vrieskou. Het enige nadeel is dat je warme outfit ontzettend kriebelt. Ook hier is een onderjurk jouw beste vriend. Die beschermt je tegen irriterende stoffen, zoals kleding met pailletjes of steentjes. Draag een onderjurk en je huid is je eeuwig dankbaar.

Schijnen jouw jurkjes een tikkeltje door? Draag een huidskleurige onderjurk en ga zorgeloos de deur uit.

Aangename stof

Van Gemert Ondermode heeft onderjurken van diverse stoffen. Ga voor de Avet onderjurk van microvezel, die aanvoelt als een tweede huid. Het materiaal neemt vocht op. Ideaal voor als de temperaturen stijgen. Het rijtje met voordelen gaat nog verder. Microvezel is anti-statisch, droogt snel, schuurt niet en gaat lang mee. Ervaar het zelf.

Ontdek nog meer van Avet, zoals hun hoge kwaliteit ondergoed en T-shirts.

Avondje uit

Ga lekker uit eten, drink een wijntje en geef je vriend een verrassing als je thuiskomt. Een chique onderjurk is namelijk op-en-top sexy. De soepele stof is sierlijk en smaakvol en maakt gegarandeerd indruk. Onderjurken brachten al meerdere malen het mannenhoofd op hol. Nu jouw geliefde nog.

De onderjurken bij Van Gemert Ondermode hebben verstelbare bandjes en zijn smal. Zo vormt de jurk zich altijd perfect en onzichtbaar om jouw lichaam.

Haal jouw nieuwe onderjurk in huis

Als je nog geen onderjurk in de kast hebt liggen, is dit het moment om daar verandering in te brengen. Transpireer minder, voorkom huidirritaties en accentueer jouw vormen met de elegante onderjurken van Van Gemert Ondermode. Neem een kijkje in de webshop of bezoek een van onze standplaatsen.