Badjassen

Trek een warme, zachte badjas aan als je uit bed stapt, een kop koffie zet en op de vroege zondagmorgen geniet van een uitgebreid ontbijt. Eenmaal eigenaar van een badjas en je wilt nooit meer terug. Bekijk de luxe badjassen van Van Gemert Ondermode en hul jezelf in warmte.

Een badjas kan altijd

Badjassen zijn niet alleen weggelegd voor de zondagochtend. Want de wandeling naar de douche kan aardig koud aanvoelen. Maak een eind aan het gebibber met een warme badjas. En er is meer. Chill in je zachte outfit op de bank, lees de krant en bingewatch jouw favoriete series.

Geen sauna zonder badjas

Een dagje relaxen en helemaal zen worden in de sauna. Heerlijk, zeker wanneer je alle stress en drukte even van je af wilt laten glijden. De deur naar dit paradijs blijft helaas wel op slot als je geen badjas hebt. Huren kan, maar niets is zo fijn als genieten in je eigen, schone badjas.

Nog meer relaxen

Naast de sauna zijn er nog talloze andere plekken waar een badjas een must is. Denk aan een resort, de massagetafel en een luxe spa. Maar ook wanneer je met vrienden op vakantie gaat, of een duik wilt nemen in de jacuzzi terwijl het buiten onder nul is.

Kies jouw favoriete stof

De meeste badjassen zijn van badstof gemaakt. Het materiaal voelt zijdezacht aan en neemt vocht op. Ideaal voor na een warm bad of een lekkere plons in het zwembad. Naast badstof heeft Van Gemert Ondermode badjassen van katoen en fleece. Laatstgenoemde is een tikkeltje warmer dan katoen en badstof. Speciaal voor iedereen die snel rilt van de kou.

Herenbadjassen

Voor mannen heeft Van Gemert Ondermode comfortabele badjassen in klassieke kleuren als donkerblauw, wit  en grijs. Het is de ultieme oplossing wanneer je de hele dag wil loungen, maar ook met goed fatsoen pakketten wil aannemen, bijvoorbeeld. De herenbadjassen  zijn mannelijk en stralen luxe uit. Bovendien zijn ze stuk voor stuk van hoge kwaliteit.

Damesbadjassen

Ga jij als dame voor een chique look met geruit design en sjaalkraag? Of past een korte, vrolijke badjas met sterren meer bij jouw karakter? Geen probleem als je het liever simpel houdt. Van Gemert Ondermode heeft ook badjassen voor dames in kleuren als wit, blauw en koraalrood. Zo slaagt jouw zoektocht naar zacht comfort altijd.

Altijd een badjas voor jou

Van Gemert Ondermode biedt diverse kwaliteit badjassen die jou de hele dag warm houden. De stoffen zijn stevig, zodat jij eindeloos geniet. Bovendien profiteer je van gratis verzending. Bekijk onze modellen en kies de badjas die het beste bij je past. Of neem een kijkje bij een van onze marktplaatsen.